SAMARBEJDSFORMER

KUNDETILPASSET SAMARBEJDE OG LØSNING

Vi tager først og fremmest udgangspunkt i vores kunders behov. Det er ud fra dem, vi kan sammensætte den rette leverance og skabe det bedste samarbejde. Vi har grundlæggende to samarbejdsformer, men vi lægger vægt på at forme den model, der passer præcist til den enkelte kunde.

Det er vigtigt for os at matche den rigtige ingeniør med kunden og opgaven, så både processen og udkommet bliver en succes. Når vores kunder bruger en af vores ingeniører, har de samtidig hele Kirkholm med, fordi vi bruger hinanden til at udveksle erfaringer og idéer for at løse komplekse udfordringer.

Kirkholm leverer både komplette og dele af designgrundlag. Derudover leverer vi også gerne turnkey-projekter. Vi har en række samarbejdspartnere, der sikrer, at vi kan varetage alt fra PLC-programmering og eldesign til produktion og installation.

Vi arbejder både på kundernes adresse eller på Kirkholms kontorer i Skanderborg, Hørsholm og Fredericia.

KONSULENTBASIS

Vi løser opgaver på konsulentbasis hos vores kunder som en integreret del af deres organisation. Vi tilfører ekstra ressourcer, metoder og ikke mindst viden effektivt og uden lange opstartsperioder.

OUTSOURCEDE OPGAVER

Vi arbejder på hele projekter og enkelte opgaver fra vores egne kontorer. Når vores kunder overleverer opgaver på denne måde, fungerer vi som en forlængelse af kundens virksomhed, mens vi er i et miljø, hvor der er professionel sparring lige ved hånden.

“Kirkholm har ydet professionel projektledelse på et af vores største og mest komplekse projekter. Projektet bestod af en række delopgaver, hvor Kirkholm formåede at skabe et godt overblik over økonomi, projektplanlægning og risk. Derudover fik Kirkholm alle nødvendige interessenter med, så alle følte ejerskab.”

Jens Neergaard-Petersen, teknisk chef, Toms Gruppen

“Samarbejdet med Kirkholm har været spændende og præget af opfindsomhed og engagement. Kirkholm har både påtaget sig designopgaven og produktionen af den nye kulfibergaffel hos en af deres underleverandører. Netop levering af hele løsningen har haft stor betydning for vores valg af samarbejdspartner.”

Thomas Aaboe Jensen, programleder, Force Technology

HØR MERE OM, HVORDAN VI ARBEJDER

Nicolai Tolstrup

Salgschef og partner | B.Sc. ME

Jylland

+45 29 72 94 30

nto@kirkholm.dk

Lennart Keglberg

Salgschef og partner | B.Sc. ME

Sjælland

+45 60 40 48 97

lke@kirkholm.dk

Mads Riber

Salgsingeniør | B.Sc. Prod. Eng.

Sydjylland og Fyn 

+45 60 40 48 88

mri@kirkholm.dk

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm