VIRTUAL REALITY, ROBOT, CFD OG RACERBIL TIL ÅBENT HUS HOS KIRKHOLM

 

Torsdag i sidste uge slog Kirkholm dørene op til åbent hus i virksomhedens nye lokaler i Skanderborg. Her var gæster og medarbejdere samlet til en eftermiddag med virtual reality, robot, CFD og racerbil

 

Flere kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede lagde torsdag eftermiddag vejen forbi Kirkholm i Skanderborg. Kirkholm havde inviteret til åbent hus på årets sidste sommerdag, hvor gæsterne kunne få en snak med ingeniørerne i virksomhedens nye lokaler.

Der var mulighed for at opleve virtual reality og høre mere om, hvordan teknologien bruges i forbindelse med bl.a. produktudvikling og design af proceslinjer. Gæsterne kunne desuden få indblik i Kirkholms arbejde med at programmere robotter, mens man også kunne blive klogere på beregningsmetoden computational fluid dynamics (CFD). Kirkholm har eksperter i netop denne avancerede analyseform, som benyttes at beregne strømninger i væsker og luft.

PÅ TUR I AGILE SCX

Kirkholm har brugt CFD til at analysere aerodynamik omkring den danske kulfiberracerbil SCX, som Agile Automotive har udviklet. Analyserne skulle sikre, at den 600 kilo-lette bil bliver på vejen, når den er i høj fart. Agile Automotive viste bilen frem for gæsterne til arrangementet i Skanderborg – og flere fik også en passagerkøretur i raceren med 250 hestekræfter.

– Det var en rigtig god eftermiddag, hvor vi fik mødt og snakket med en masse. Vi sætter pris på, at så mange kiggede forbi, siger Kirkholms direktør Nicolai Tolstrup, der også selv fik en tur i Agile SCX.

 

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm