VÆLG EN RUTINERET PROJEKTLEDER OG KOM TRYGT I MÅL

Mød Kirkholms projektledere Aksel, Allan, Flemming, Jacob, Kristoffer og Mikkel. Til sammen har de mere end 40 års erfaring med at lede projekter inden for blandt andet vindmølle-, fødevare- og medicinalindustri.

Der er stor variation i de projekter, vi styrer i Kirkholm, og vores kunder er internationale koncerner med mange forskellige interessenter lige så vel som små og mellemstore virksomheder. Uanset om vi udvikler store vindmølleprototyper, maskiner til stykproduktion eller pharma-projekter med høj sporbarhed, handler det hele om at komme godt fra start til slut med struktur og overblik. Alt efter hvordan et projekt skal skrues sammen, bruger vi kundens eller vores egen stage-gate-projektmodel. På den måde har vi et godt udgangspunkt for at komme igennem forløbet så gnidningsfrit som muligt.

Når vi går ind i projekter for vores kunder, er det først og fremmest vigtigt at finde den rette projektleder, som har de rigtige kompetencer. Som kunde har du en tryghed i at vide, at en rutineret projektleder tager sig af de udfordringer og beslutninger, som vil opstå undervejs i et projekt. Samtidigt vil du blive involveret i nøjagtigt lige som meget, som du ønsker, i form af løbende dialog og rapportering.  

Skal Aksel, Allan, Flemming, Jacob, Kristoffer eller Mikkel styre dit næste projekt sikkert i mål? Kontakt Kirkholm i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan du kan komme videre i processen.  

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm