TILBAGE TIL BEGYNDELSEN – DERFOR HEDDER VI KIRKHOLM

Siden 2000 har vi heddet Kirkholm Maskiningeniører. Men det er ikke mange, der ved, hvorfor ”Kirkholm” er blevet en del af navnet.

Hvis vi spoler tiden 18 år tilbage, spirer en lille ingeniørforretning midt i Østjylland. Nærmere bestemt i stationsbyen Ry, hvor civilingeniør Kjeld Bruno Pedersen stifter sin virksomhed. En årelang drøm bliver til virkelighed, og ambitionen er at levere mekaniske løsninger af bedste kvalitet til den danske industri. For at komme godt fra start skal der et betydningsfuldt navn til – og det skal findes lidt syd for Horsens.

Strandsand mellem tæerne, røde jordbær med fløde og lyse aftener. Som barn brugte Kjeld Bruno Pedersen sine sommerferier i sine bedsteforældres sommerhus, og for ham er sommerhusminderne glæde, optimisme og drømme. Kirkholm er navnet på den lille by, hvor sommerhuset lå – og Kirkholm bliver navnet på Kjeld Bruno Pedersens virksomhed. Glæden, optimismen og drømmene tager han med i sin forretning.

Opgaverne triller lige så stille ind, og med tiden kommer Kirkholm Maskiningeniører til at lave et væld af projekter i den danske industri. Men Kirkholm løser ikke udelukkende almindelige maskintekniske opgaver som optimering af fødevaremaskiner eller konstruktion af løfteudstyr til vindmøller. Maskiningeniørerne udvikler også måleudstyr, der skal bruges på Mars, og leverer udstyr til verdens største forskningscenter CERN, hvor man genskaber universets opståen. Der er plads til at tænke stort.

Siden virksomheden blev døbt, er der sket meget, og i dag er Kirkholm Maskiningeniører et konsulenthus med tre afdelinger i landet. I 2014 gik Kjeld Bruno Pedersen bort, men drømmene og ambitionerne lever videre i det Kirkholm Maskiningeniører, der består.

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm