TOMS

 

 

OPTIMERING AF PRODUKTIONSUDSTYR TIL TOMS’ SØDE SAGER

 

Kirkholm hjælper Toms med at optimere produktionsudstyr – specielt udviklet til at producere deres kendte produkter. Toms Guldkarameller, Yankie Bars, Kæmpe Skildpadder, Pingvinstænger – Toms Gruppen står bag en lang række søde favoritter og er Danmarks førende producent af slik og chokolade.

Til at producere de søde sager er det essentielt, at virksomhedens produktionsudstyr er det helt rigtige. Toms vægter højt, at virksomheden hele tiden videreudvikler og optimerer sit produktionsapparat. På den måde sikrer de en strømlinet produktion, som er up-to-date.

Mens Toms er specialister i smagsoplevelser, er Kirkholm specialister i mekaniske løsninger. Netop derfor har Kirkholm bidraget til den løbende videreudvikling af Toms’ udstyr. Med stor viden og erfaring inden for produktionsudstyr til blandt andet fødevareindustrien, har Kirkholm udfordret Toms på områder som innovation, konceptudvikling, design og optimering.

Fordi Toms har brugt Kirkholm-konsulenter, ejer de al specialistviden og dokumentation, der er udviklet i projektet. Således kan ingen andre opbygge præcis samme produktionsapparat, mens Toms kan blive ved med at producere kvalitetsprodukter i lange baner – til glæde for mange slikmunde.

Om samarbejdet med Kirkholm siger teknisk chef Jens Neergaard-Petersen:

– Kirkholm har ydet professionel projektledelse på et af vore største og komplekse projekter. Projektet bestod af en række delprojekter, hvor Kirkholm formåede at skabe et godt overblik over økonomi, projektplanlægning og risk. Derudover fik Kirkholm alle nødvendige interessenter med, så alle følte ejerskab over projektet. 

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm