OPLEV FORDELENE VED VIRTUAL REALITY

 

Virtual reality-teknologien kan skabe virkelighedsnære oplevelser i et konstrueret 3D-univers. Teknologien vinder mere og mere frem, og der er mange muligheder og fordele – også når det kommer til din forretning

Med virtual reality kan I både spare tid og penge – men også højne kvaliteten af fremtidige konstruktioner. I mange tilfælde kan virtual reality erstatte fysiske prototyper, som er dyre og tidskrævende at bygge op – men det er ikke den eneste fordel.

Kirkholm arbejder i programmet Computer Aided Design with Virtual Reality Collaboration – eller CAD Reviewer. Med det kan vi gøre 3D-design levende. Vi lægger jeres CAD-model ind i programmet, så I kan gennemgå konstruktionen, inden den bliver bygget. Træd ind i skærmen og bevæg jer rundt om, over, under, indeni – og meget mere.

5 FORDELSOMRÅDER

Vi har defineret fem områder, hvor virtual reality og CAD Reviewer med fordel kan anvendes:

1. Review af konstruktioner i skala 1:1
Oplev konstruktionen i sin reelle størrelse i virtual reality-universet. Her kan I undersøge og diskutere design og detaljer som ved en fysisk model.

2. Inspektion af produktionslayout
Minimer downtime, når produktionslinjen skal optimeres eller udvides. Med 3D-scanning og CAD-modeller i virtual reality er det hurtigt og nemt at vurdere, om det nye layout fungerer.

3. Workstation-planlægning
Sikr et optimalt design af arbejdsstationen i forhold til sikkerhed, ergonomi og cycletime-effektivitet. ”Drag’n’drop-opbyg” arbejdsstationen i virtual reality.

4. Oplæring af montører og serviceteknikere
Fejlfind og løs simulerede problemer under virkelighedstro forhold. Det er billigere og uden risici.

5. Salgsmateriale
Lad kunden opleve jeres produkt i fuld skala i virtual reality, uanset hvilken størrelsesorden der er tale om.

Vil I vide mere om, hvordan I kan drage fordel af virtual reality? Kontakt Nicolai Tolstrup på telefon 29 72 94 30 eller mail nto@kirkholm.dk.

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm