OM OS

 

SPECIALISTER I MEKANISKE LØSNINGER

 

Kirkholm er et ingeniørfirma, der er specialister i mekaniske løsninger. Siden 2000 har vi leveret specialiseret rådgivning og intelligente løsninger til industrien. Vi arbejder både på konsulent- og projektbasis fra vores egne kontorer, ligesom vi indgår som en integreret del på vores kunders lokationer. Vores kernekompetencer ligger inden for: maskinkonstruktion & produktionsudstyr, industrianlæg & stålkonstruktion, koncept- & produktudvikling, beregning & analyse, proces- & produktionsoptimering og projektledelse.

Vi løser primært opgaver for danske industrivirksomheder, og vi arbejder på tværs af brancher. Det kan vi på grund af vores omfattende og indgående viden om maskinteknik. Vores største fokus ligger på at skabe merværdi for vores kunder – det gør vi først og fremmest ved at lytte, forstå og sparre. Dialogen er afgørende for at kunne levere høj kvalitet og den helt rette løsning, der gør en forskel for den enkelte kunde.

Vores medarbejdere, deres viden og kompetencer er det, der skaber Kirkholm. Vi stræber konstant efter at blive bedre, udvikle og udfordre os selv for at blive en endnu stærkere sparringspartner. Desuden samarbejder vi med flere uddannelsesinstitutioner, hvor vi deler ud af vores viden. På den måde er vi med til at give fremtidens ingeniører de bedste forudsætninger.

Vi dækker hele landet med tre afdelinger i henholdsvis Skanderborg, Hørsholm og Fredericia.

VÆRDIER

 

VORES VÆRDIGRUNDLAG 

Vores værdier er det, der skal kendetegne os i alt, vi gør og siger. Med dem som fast holdepunkt tror vi på, at vi skaber det bedste Kirkholm.

FAGLIG STOLTHED

Vi brænder for det, vi laver og sætter en ære i at levere det bedste stykke håndværk. Vores faglige udgangspunkt er analytisk og vidensbaseret. Vores solide teoretiske og metodiske grundlag er det, vi omsætter til løsninger og indtjening for vores kunder. 

GENNEMSKUELIGHED

Vi spiller med åbne kort – både internt og eksternt. Det betyder, at vi har et åbent miljø i virksomheden, og over for vores kunder betyder det, at de kan stole på, at vi er en ordentlig samarbejdspartner. Vi handler altid med integritet og tager ansvar. 

FLEKSIBILITET

At være fleksibel handler om tilpasningsevne og om ikke at lade sig begrænse. Vores fornemste opgave er at tilpasse os de behov som vores kunder har, og sikre vi på bedste måde udarbejder løsninger hurtigt og præcist. Vi ser muligheder og potentiale i projektet, forretningen, samarbejdet og medarbejderen. Vi er klar til at tænke ud af boksen for at finde den bedste løsning. 

ARBEJDSGLÆDE

Den vigtigste ressource i Kirkholm er vores kvalitetsbevidste medarbejderne. Vi er engagerede og er fælles om at skabe et miljø, hvor der er plads til alle, til udvikling og til sjov. Vi mener, at arbejdsglæde og nysgerrighed skaber de bedste forudsætninger for et godt samarbejde med vores kunder.

VIDENSDELING

KOMPETENCEGRUPPER

I Kirkholm arbejder vi med kompetencegrupper, som er tilknyttet vores seks specialer. Alle vores medarbejdere er medlem af en kompetencegruppe. Forankring af viden i kompetencegrupperne sikrer, at alle medarbejdere hele tiden bliver dygtigere.

Vi bruger hinanden til sparring, vidensdeling og udvikling. Vores fokus er at uddanne og dygtiggøre os både fagligt og metodisk. På den måde sikrer vi, at vi altid kender og arbejder efter relevante standarder, og at vi holder et højt kvalitets- og vidensniveau i opgavegennemførslen.

Ved at arbejde med vores kompetencer på denne måde har vi et overblik over, hvad vi hver især er specialister i. Det giver os – og dermed vores kunder – den fordel, at vi altid kan matche den bedst kvalificerede medarbejder til en opgave.

HISTORIE

 

VORES HISTORIE

  

2000

Med en drøm om at skabe mekaniske løsninger baseret på specialistviden grundlægges Kirkholm Maskiningeniører A/S af Kjeld Bruno Pedersen. Det hele skabes i familiens hus i Ry.

2007

Efter flere og flere medarbejdere er kommet til Kirkholm, flytter virksomheden til større lokaler i Skanderborg, hvor der er plads til vokseværk.

2011

Afdelingen i Hørsholm slår dørene op, og Kirkholm kommer dermed tættere på sine sjællandske kunder.

2014

Kjeld Bruno Pedersen overdrager Kirkholm til Nicolai Tolstrup, inden han går bort efter kort tids sygdom. Direktionen består af Nicolai Tolstrup og Rasmus Just.

2015

Kirkholm åbner sin afdeling i Fredericia. Med tre afdelinger Danmark har Kirkholm mulighed for at samarbejde med kunder i hele landet.

2016

Samme år, hvor Kirkholm runder 50 medarbejdere, indtræder Peter Høi Koch som direktør og udgør sammen med Nicolai Tolstrup direktionen.

2017

I Skanderborg flytter Kirkholm til nye lokaler på Godthåbsvej.

2018

Peter Høi Koch udnævnes som administrerende direktør. 

2019

Lennart Keglberg er ny administrerende direktør i Kirkholm. 

ENGAGEMENT

 

VI ENGAGERER OS

 

I Kirkholm forsøger vi hele tiden at udvide vores horisont og engagere os. Vi mener, at vi har et ansvar for viden og mennesker. Derfor er det vigtigt for os at kigge både indad og udad for at opretholde en sund forretning, der også giver mening – for os og for vores omverden.

 

UDDANNELSE – FREMTIDENS INGENIØRER

Vi lægger stor vægt på uddannelse og på at sikre fremtidens ingeniører. Derfor samarbejder vi med Aarhus Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og VIA University College. Her fungerer nogle af vores medarbejdere som undervisere og censorer i en række fag på maskiningeniørstudiet. Det er både godt for ingeniørerne under uddannelse – og godt for os. Mens de studerende får kompetente og passionerede undervisere, bliver vi stærkere i vores faglighed.

I Kirkholm har vi altid praktikanter, der er i gang med deres studie. Det har vi, fordi vi kan bidrage med viden og konkrete opgaver, der er relevante for en ingeniørstuderende. Vi gør noget ud af, at vores praktikanter kommer til at indgå som en integreret del af Kirkholm og får prøvet kræfter med så mange aspekter af ingeniørfaget som muligt. 

 

FOKUS PÅ INGENIØRFAGET MED ENGINEER THE FUTURE

Kirkholm er partner i Engineer the future, som er en alliance af en bred vifte danske uddannelsessteder, organisationer og virksomheder inden for teknologi- og ingeniørverdenen. Formålet med Engineer the future er at styrke anerkendelsen af faggrupper inden for teknologisk udvikling. Desuden er målet at sikre, at der i fremtiden vil være endnu flere med viden inden for det tekniske og naturvidenskabelige felt. Som partner i Engineer the Future støtter Kirkholm op om at fremme ingeniørfaget.

Bliv klogere på Engineer the future her.

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm