KIRKHOLM ER FLYTTET TIL STØRRE LOKALER

Nye lokaler i Skanderborg med plads til vokseværk

Kirkholms afdeling i Skanderborg er per 1. maj 2017 flyttet til nye og større lokaler. Her er der god plads til de 30 medarbejdere, der nu hører til kontoret – og der er også plads til, at Kirkholm kan vokse endnu mere. I takt med at efterspørgslen fra industrien er steget, er Kirkholm vokset i alle tre afdelinger i landet. I alt er der over 60 medarbejdere i Skanderborg, Hørsholm og Fredericia.

Den nye Skanderborg-adresse er:

Kirkholm Maskiningeniører A/S

Godthåbsvej 33

8660 Skanderborg

SÅDAN SIKRES ET GODT SAMARBEJDE TRODS DISTANCEN

En god samarbejdsrelation er grundpillen for en god proces og et godt resultat. Derfor er kontinuerlig kontakt og kommunikation fundamentet for et godt forløb – hvor geografiske afstande ikke behøver at være en forhindring. Undervandsentreprenøren MacArtney har flere gange samarbejdet med Kirkholm på distancen

Kirkholms ingeniører har kunder over hele landet. Det betyder, at der kan være mange kilometer mellem Kirkholms kontorer og kundernes placering. Skype, videokonference og almindelige telefonopkald giver gode muligheder for at interagere over afstand. For at sikre et velfungerende samarbejde kræver det da også, at man gør en indsats, når det kommer til kommunikation.

Virksomheden MacArtney, som arbejder med avanceret teknik til offshore- og marineaktiveter i hele verden, har hovedsæde i Esbjerg. MacArtney har flere gange samarbejdet med Kirkholms ingeniører, der sidder i afdelingerne i Skanderborg og Hørsholm.

Steen Worsøe, der er VP for Technology i MacArtney, mener, at særligt opstartsfasen i ethvert projekt er vigtig for en god samarbejdsrelation over distancen.

– Når vi starter et samarbejde op med konsulenter, er det altid vigtigt, at vi finder hinanden – når man ikke sidder ved siden af hinanden til hverdag, er det ekstra vigtigt. Her er kommunikationen altafgørende. Vi skal være enige om en fælles retning, forklarer han.

Ifølge Kirkholms direktør Nicolai Tolstrup kræver det, at man forventningsafstemmer, har en fælles forståelse og de samme mål.

– Respekt, tillid og engagement er de vigtigste faktorer for et godt samarbejde. Vi er vant til at bruge teknologiens mange forskellige muligheder både internt og eksternt. Gør man det rigtigt, kan man styrke et samarbejde. Som ingeniører har vi stort fokus på det tekniske, men vi er altid opmærksomme på kommunikationen og vægter dialogen med kunden højt. Det er det, der får projekterne til at blive en succes, siger han.

Steen Worsøe ser fordele i at bruge Kirkholm, som har kompetencer og viden, MacArtney ikke har in-house.

– Det giver god mening, at vi bruger Kirkholm i mange af vores projekter. Kirkholm er specialister og har de rette redskaber. Man kan sige, at Kirkholm fungerer som vores ”forlængede værktøjskasse”. Det er en kæmpe fordel for os, at vi kan lægge specialopgaverne ud, og vi har kun oplevet fornuftige forløb og opnået gode resultater – på trods af den fysiske distance, slutter han.

AFDELINGSLEDER MED SOLID BALLAST

Kim Pandrup Christensen er Kirkholms nye afdelingsleder i Hørsholm. Med mere end 35 års erfaring fra et stort antal brancher skal han være med til at bygge videre på virksomhedens udvikling og strategi

Kim Pandrup Christensen er tiltrådt stillingen som afdelingsleder i Kirkholm den 14. marts 2017. Over 35 år har han opbygget erfaring fra forskellige brancher inden for ingeniørtunge virksomheder i Danmark og i udlandet. Blandt andet har han fungeret som Global VP i F.L. Smidth A/S og som VP hos Andritz Feed and Biofuel A/S i Capital Division. Senest har han været CTO for Oreco A/S, der står for udstyrsleverancer til olieindustrien.

Ifølge direktør Peter Høi Koch har Kim Pandrup Christensen både den faglige og ledelsesmæssige ballast til at stå i spidsen for Kirkholms sjællandske afdeling.

– Kim kommer med en palette af vigtige erfaringer i at arbejde med ledelse og udvikling. Vi er ikke i tvivl om, at han er den rette til at varetage opgaven – og han er allerede godt i gang, forklarer Peter Høi Koch.

Om sin nye stilling siger Kim Pandrup Christensen:

– Jeg betragter jobbet hos Kirkholm som en spændende udfordring, hvor jeg håber at kunne tilføje meget af den erfaring, jeg har samlet op gennem årene. Det er en stor tilfredsstillelse at møde og arbejde med de mange fagligt dygtige og engagerede medarbejdere, som klart er Kirkholms største potentiale. Jeg glæder mig også til at kunne støtte og hjælpe Nicolai Tolstrup og Peter Høi Koch i udviklingen af Kirkholm.

OPTIMERING AF PRODUKTIONSUDSTYR TIL TOMS’ SØDE SAGER

Kirkholm hjælper Toms med at optimere produktionsudstyr – specielt udviklet til at producere deres kendte produkter

Toms Guldkarameller, Yankie Bars, Kæmpe Skildpadder, Pingvinstænger – Toms Gruppen står bag en lang række søde favoritter og er Danmarks førende producent af slik og chokolade.

Til at producere de søde sager er det essentielt, at virksomhedens produktionsudstyr er det helt rigtige. Toms vægter højt, at virksomheden hele tiden videreudvikler og optimerer sit produktionsapparat. På den måde sikrer de en strømlinet produktion, som er up-to-date.

Mens Toms er specialister i smagsoplevelser, er Kirkholm specialister i mekaniske løsninger. Netop derfor har Kirkholm bidraget til den løbende videreudvikling af Toms’ udstyr. Med stor viden og erfaring inden for produktionsudstyr til blandt andet fødevareindustrien, har Kirkholm udfordret Toms på områder som innovation, konceptudvikling, design og optimering.

Fordi Toms har brugt Kirkholm-konsulenter, ejer de al specialistviden og dokumentation, der er udviklet i projektet. Således kan ingen andre opbygge præcis samme produktionsapparat, mens Toms kan blive ved med at producere kvalitetsprodukter i lange baner – til glæde for mange slikmunde.

Om samarbejdet med Kirkholm siger teknisk chef Jens Neergaard-Petersen:– Kirkholm har ydet professionel projektledelse på et af vores største og mest komplekse projekter. Projektet bestod af en række delprojekter, hvor Kirkholm formåede at skabe et godt overblik over økonomi, projektplanlægning og risk. Derudover fik Kirkholm alle nødvendige interessenter med, så alle følte ejerskab.

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm