NY LEDELSESSTRUKTUR SKAL SIKRE ET KIRKHOLM I KONSTANT UDVIKLING

Kirkholm foretager omrokeringer i ledelsen. Det skal være med til at styrke virksomheden og skabe mere fokus –  Kirkholm skal hele tiden være i udvikling.  

Fra 1. juli 2018 bliver Peter Høi Koch administrerende direktør i Kirkholm. Han har siden 2016 delt direktørrollen med Nicolai Tolstrup, men overtager nu hele ansvaret. Formålet med ændringen er at styrke Kirkholm som virksomhed – og det skal komme kunderne til gavn.

– For vores kunder er det vigtigt, at de hurtigt kan tilpasse sig markedet. Derfor skal vi også hele tiden udvikle os og gentænke vores forretning, så vi kan supportere vores kunder bedst muligt, forklarer Nicolai Tolstrup, der nu giver direktørposten videre.

Peter Høi Koch har 20 års erfaring med teknisk ledelse fra større virksomheder i industrien, og det er netop den slags erfaring og kompetencer, Kirkholm har behov for lige nu.

– En velstruktureret og stærk organisation er det, der i sidste ende sikrer kvaliteten af det arbejde, vi leverer til vores kunder. Jeg er stolt over, at Kirkholm er nået dertil, hvor vi er i dag, og med ændringerne i ledelsen kommer vi i fremtiden til at blive en endnu stærkere samarbejdspartner, siger Nicolai.

SKÆRPET FOKUS PÅ SPECIALKOMPETENCER

Han selv får fremover mulighed for at fokusere på forretningsudvikling og sin rolle som salgschef.

– At jeg nu kan bruge mere tid og energi på at møde spændende kunder, høre om deres virksomhed og sammensætte løsninger sammen med Kirkholms dygtige ingeniører er en fornøjelse, forklarer han.

Den nye ledelsesstruktur kommer ikke til at betyde ændringer i Kirkholms fokus. Det skal fortsat være specialistviden inden for maskinteknik, der er i centrum.

– Vi vil blive ved med at følge vores mission og tilføre merværdi til vores kunders forretning med vores høje faglighed inden for vores felt. Det seneste halvandet år er jeg blevet lært godt op af Nicolai, og Kirkholm er en virksomhed med stort potentiale. Jeg glæder mig til fremtiden, hvor vi kommer til at dyrke vores specialkompetencer i endnu højere grad, siger Peter Høi Koch.

SOLIDT SAMARBEJDE I KIRKHOLMS EJERKREDS

Omstruktureringen i ledelsen sker i forbindelse med, at der er nye ejerforhold i Kirkholm. Nicolai Tolstrup, der siden 2014 har været ene majoritetsaktionær, har inviteret Peter Høi Koch og Lennart Keglberg, afdelingsleder i Kirkholms Hørsholm-afdeling, til at være partnere i virksomheden.

– Det er med til at understrege ønsket om et tæt samarbejde, hvor vi i fællesskab skal udvikle Kirkholm. Det er to erfarne og kompetente herrer, der bliver en del af aktieselskabet Kirkholm – og vi er enige om kursen, lyder det fra Nicolai.

I alt er der nu seks partnere i aktieselskabet, hvoraf de fire har sin daglige gang i Kirkholm. Foruden Nicolai Tolstrup, Lennart Keglberg og Peter Høi Koch er Søren Høegh Jensen både partner og Kirkholm-ingeniør. Han kommer fremover til at være en væsentlig spiller i at styrke Kirkholms arbejde inden for projektledelse.

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm