Din maskiningeniør i Hørsholm

 

Find en rådgivende ingeniørvirksomhed nær dig

 

I 2020 hejser vi flagene i vores afdelinger i Skanderborg, Fredericia og Hørsholm og fejrer vores 20-års jubilæum. Der er sket meget de sidste 20 år – nye afdelinger og medarbejdere er kommet til, og vores kompetencer og fagområder er blevet udvidet.

Således er vi i dag specialiserede inden for seks områder: Maskinkonstruktion og produktionsudstyr, industrianlæg og stålkonstruktioner, koncept- og produktudvikling, beregning og analyse, proces- og produktionsoptimering samt projektledelse. Med maskinteknik som kerneområde bevæger vores virksomhed sig i mange forskellige brancher – fra fødevareindustri til Big Sciencemedicinalindustri.

Uanset hvilken branche vi er til stede i, er gåpåmodet og motivationen den samme. Vi møder vores kunder med åbenhed og engagement, og med grundig dialog og rådgivning følger vi kunden hele vejen igennem projektet – fra de indledende faser til projektet står færdigt.

 

Kompetencegrupper giver kvalificerede medarbejdere


Vores virke i mange brancher betyder selvsagt, at vores kompetencer spænder bredt. For at sikre os, at ingen kompetencer eller erfaringer går til spilde, har vi etableret kompetencegrupper for hvert af vores specialområder – og alle medarbejdere hos Kirkholm Maskiningeniører A/S indgår i en af disse.

Kompetencegrupper er med til at sikre internt i virksomheden, at vores ansatte hele tiden udvikler sig og bliver dygtigere, men grupperne er også med til at give os et overblik over, hvad vi hver især er eksperter indenfor.

For vores kunder betyder dette, at vi kan garantere, at vi altid finder vores mest kvalificerede medarbejder til den opgave, de efterspørger.

Vores medarbejdere er essentielle for, at hjulene kan dreje rundt i det maskineri, som vores virksomhed består af. Derfor tilbyder vi vores medarbejdere kurser og efteruddannelse, så de hele tiden kan udvikle sig og blive bedre til det, de allerede er dygtige til.

Professionalisme vægtes højt

 

Kirkholm Maskiningeniører A/S startede i Ry ved Skanderborg, men i dag er vi at finde i både Fredericia, Skanderborg og Hørsholm. Vores kontor i Hørsholm er en del af DTU Science Parken, som positionerer sig som et førende udviklingsmiljø for Deep tech-virksomheder.

Om man opsøger os i Hørsholm eller møder os på hovedkontoret i Skanderborg, vil man blive mødt af samme engagement og professionalisme. Vi vægter højt at sikre, at vores kompetencer og adfærd er ensartet, uanset om man finder os i Jylland eller på Sjælland. Det er kendetegnene for alle vores medarbejdere, på tværs af afdelingerne, at de er engagerede, nysgerrige og professionelle.

Kirkholm har ydet professionel projektledelse på et af vores største og komplekse projekter. Projektet bestod af en række delprojekter, hvor Kirkholm formåede at skabe et godt overblik over økonomi, projektplanlægning og risk. Derudover fik Kirkholm alle nødvendige interessenter med, så alle følte ejerskab over projektet.” Jens Neergaard-Petersen, Teknisk chef, Toms

 

Kunden i fokus

  

Hos Kirkholm Maskiningeniører A/S er vi engagerede og brænder vi for det, vi foretager os. Vi går til enhver opgave med engagement og åbenhed – her finder man ingen skjulte dagsordner.

I stedet Vi spiller vi med åbne kort, både internt i virksomheden og med når det kommer til vores kunder., Tillid og åbenhed er værdier, der kommer i første række. så både kunder og medarbejdere kan vide sig sikre på, at vi i vores virksomhed har et åbent og tillidsfuldt miljø.


Kontakt Kirkholm Maskiningeniører A/S i dag!

 

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm