DIN MASKININGENIØR I FREDERICIA

 

FIND ET RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA NÆR DIG

 

Hos Kirkholm opererer vi inden for seks maskintekniske områder, der dækker over industrianlæg og stålkonstruktioner, maskinkonstruktion og produktionsudstyr, koncept- og produktudvikling, projektledelse, beregning og analyse samt proces- og produktionsoptimering. Vores specialområder betyder, at vi er i stand til at løse opgaver inden for mange forskellige områder og brancher.

Vi indgår i samarbejder med virksomheder i mange forskellige brancher, og vi har stået større virksomheder bi på opgaver indenfor bl.a. vindindustri, medicinal- og sundhedsindustri, fødevareindustri samt Big Science. Vi tager vores ansvar alvorligt, og vi gør altid, hvad vi kan, for at kunden får det ønskede resultat. Uanset hvilken branche vi er i, trækker vi på vores erfaring, kompetencer og viden, som vi har opbygget igennem mange tidligere opgaver.

Hvis du indgår i et samarbejde med Kirkholm, vil du opleve en samarbejdspartner, der prioriterer dialog, planlægning og sparring højt. Her går vi ikke på kompromis med kommunikation eller kvalitet, og derfor kan kunder hos os altid vide sig sikre på, at et givent projekt bliver, som de ønsker det – hver gang!

Vi føler, at man har haft en god forståelse for opgaven og de udfordringer, der lå i den. På trods af at opgaven ikke lykkedes fuldstændigt fra starten, levede Kirkholm op til deres ansvar og kørte projektet i mål – Kaj Grove Poulsen, konstruktionschef, Agrometer

 

VIDEN

FYLDT MED GÅPÅMOD


Det er helt afgørende for vores virke, at vi hele tiden tænker i nye løsninger og er orienterede om, hvilke udviklinger og tiltag der kommer til i branchen. Vi ønsker aldrig at stoppe med at udvikle os, og for at sikre at vi altid har en finger på pulsen, når det gælder udvikling og ny viden, har vi tilknyttet en kompetencegruppe til hvert af vores specialer, hvor vores medarbejdere kan sparre og udveksle erfaringer. Vi mener, at dette giver vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at udvikle sig – og vi tror på, at intern udvikling beriger arbejdspladsen og fællesskabet!

Vores medarbejdere er vores mest centrale ressource, og derfor er det helt afgørende for os at prioritere kurser og uddannelse, der kan berige både vores ansatte og vores virksomhed.

Vi samarbejder med flere uddannelsesinstitutioner, og på den måde er vi med til at sikre, at andre ingeniører, hvad enten de er under uddannelse eller i job, får de bedste forudsætninger for at tillære sig kompetencer og ny viden.

KOMPETENCER

 

DYGTIGE MEDARBEJDERE

 

Vores største ressource er vores medarbejdere, og vi værner derfor om, at enhver medarbejder hos Kirkholm skal føle sig ordentlig klædt på til at udføre sit arbejde. Derfor prioriterer vi kurser og efteruddannelse, ligesom vi samarbejder med flere uddannelsesinstitutioner, så vores medarbejdere hele tiden har mulighed for at tilegne sig nye kompetencer.

Uanset hvilken afdeling man indgår i et samarbejde med, vil man møde et stærkt hold af medarbejdere, der kæmper for en fælles sag: at løse opgaver til perfektion og derved opnå tilfredse kunder.

Alle vores medarbejdere er kompetente, arbejdsomme og fyldt med gåpåmod, hvilket alt sammen kommer vores kunder til gode på projekter:

“Den primære fordel ved at bruge Kirkholm har været, at vi har fået tilført noget kvalificeret manpower i en presset situation og nogle kompetencer, som vi ikke selv har på samme niveau. Agrometer har gennem hele forløbet haft en god dialog med Kirkholm.” – Kaj Grove Poulsen, konstruktionschef, Agrometer

HELE LANDET

 

BEGRÆNSES IKKE AF GEOGRAFI

  

Kirkholm har siden 2000 sammensat maskintekniske løsninger til glade kunder landet over.

Vi har afdelinger i Hørsholm, Skanderborg og Fredericia, og kan derfor tilpasse os kundernes behov, uanset hvor I landet de sidder. 


Kontakt os i dag!

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm