LEVERANCEMODEL: SÅDAN STYRKER VI EKSEKVERINGEN OG SIKRER KVALITET

Med udgangspunkt i en skræddersyet leverancemodel sikrer vi kvaliteten, styrker eksekveringen og opnår optimale resultater for vores kunder – også når der er fart på.

Kirkholm er i vækst – og vi har travlt. Som konsulentvirksomhed er vi vant til at have mange bolde i luften, når vi udfører en lang række projekter for en alsidig kundeskare. Netop derfor arbejder vi også hele tiden på at styrke vores interne processer. Til formålet har vi udviklet en leverancemodel.

TILPASSET LEVERANCEMODEL

Modellen sikrer, at vi til hver en tid kommer hele vejen rundt. Vores kunders behov er forskellige, men uanset opgavens størrelse og omfang tager vi udgangspunkt i tre faser: opstartsfase, projektfase og nedlukningsfase.
I modellen går fire nøgleord igen: ansvar, roller, tidsplan og kvalitet. Disse punkter skal være afklaret under hele projektets forløb. Det giver overblik og klare linjer, som er nødvendigt for at sikre, at ingenting bliver overset.

HVORDAN SKABER MODELLEN VÆRDI?

Helt afgørende for eksekveringen er vores kvalitetsbevidste medarbejdere. Leverancemodellen er altså ikke en løsning i sig selv. Det handler om implementering af en mere struktureret arbejdsgang og bevidsthed. Vigtigst af alt er at komme godt igennem et projekt og helt i mål, mens vores medarbejdere bliver dygtigere – og vores kunder endnu gladere.

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm