ROKERINGER I KIRKHOLM MASKININGENIØRERS LEDELSE

Lennart Keglberg er ny administrerende direktør i ingeniørvirksomheden.

Lennart Keglberg tiltræder 1. juli 2019 stillingen som administrerende direktør i Kirkholm Maskiningeniører A/S. Han afløser Peter Høi Koch, der efter gensidig aftale i ejerkredsen udtræder af selskabet.

Lennart Keglberg har allerede indgående kendskab til virksomheden, hvor han siden 1. januar 2018 har været salgs- og afdelingschef i Kirkholm Maskiningeniørers afdeling i Hørsholm. Derudover har han siden juni 2018 været en del af ejerkredsen.

– Jeg ser frem til at drive Kirkholm Maskiningeniører videre sammen med engagerede medarbejdere med fokus på den høje faglighed og på at levere værdiskabende løsninger til vores kunder, siger Lennart Keglberg.

Kirkholm Maskiningeniørers nye administrerende direktør har flere års erfaring inden for teknisk salg. Senest har han været 10 år hos AGA A/S, hvor han bl.a. har bestredet stillingen som salgschef. Lennart Keglberg er uddannet maskiningeniør og har en EBA fra DTU.

Direktionen vil desuden bestå af Nicolai Tolstrup, som også indgår i ejerkredsen. Han har mere end 12 års erfaring i Kirkholm Maskiningeniører, hvor han bl.a. har en stor berøringsflade med virksomhedens kunder. 

For yderligere information:
Lennart Keglberg
+45 60 40 48 97
lke@kirkholm.dk

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm