KIRKHOLM STILLER SKARPT PÅ AGROINDUSTRIEN MED ERFAREN PROFIL I FRONT

 

Med ansættelsen af en civilingeniør med viden om mekanik i agrobranchen understreger Kirkholm, at man vil være med til at gøre maskiner til landbruget konkurrencedygtige

Robert Eriksen kommer til Kirkholm med stor viden inden for agroindustrien, hvor han har mere end 20 års erfaring med udvikling af landbrugsmaskiner. Senest har Robert Eriksen bestredet stillingen som udviklingschef i virksomheden Linddana, som fremstiller flishuggere til professionelt brug. Desuden har han egen maskinstation.

Ifølge Kirkholms direktør Nicolai Tolstrup er ansættelsen af Robert Eriksen med til at åbne op for flere spændende konstruktions-, beregnings- eller projektledelsesopgaver i agroindustrien.

– Robert har en stor berøringsflade og ved, hvad der rører sig inden for landbrugsbranchen. Han har forståelse og viden og kan hurtigt sætte sig ind i vores kunders behov. Dertil kommer, at vi har et stærkt hold af kompetente maskiningeniører med forskellige specialistområder – dét giver både os og vores kunder en fordel, siger han.

Med maskiner, der bliver mere og mere komplekse, er der høje krav til ekspertise, når det kommer til konstruktion og optimering. Kirkholm har både værktøjerne og kompetencerne, der er nødvendige for at opnå en konkurrencedygtig produktion.

Nicolai Tolstrup ser desuden potentiale i, at den teknologiske udvikling spiller en afgørende rolle i fremtidens landbrug.

– Nye og spændende teknologier vinder frem, hvor bl.a. automatisering er et nøgleord. Vi ser allerede malke- og lugerobotter, hvor kompleksiteten af maskiner er i fokus. Der er rigtig god sammenhæng mellem vores kernekompetencer inden for maskinteknik og de udfordringer, agrobranchen står over for, når det kommer til at følge med udviklingen for at være konkurrencedygtig, forklarer han.

KIRKHOLM KAN BL.A. TILBYDE RÅDGIVNING VEDRØRENDE:

• Optimering og beregning af eksisterende og nye konstruktioner ved hjælp af Finite Element-computerberegninger
• Rådgivning inden for maskinkonstruktion med brug af højstyrkestål
• Dimensionering af transmissionselementer, såsom gearkasser, remtræk, lejer og PTO-aksler
• Design af mobile hydraulikanlæg og specifikation af styringer til disse
• Udfærdigelse af teknisk dokumentation, herunder risikoanalyse, teknisk dossier og CE-mærkning
• Homologering og EU-typegodkendelser
• Projektledelse fra idéfase til serieproduktion
• Specifikation af forsøgsopstillinger og test til verifikation af teoretiske beregninger

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm