KARRIERE

VI VOKSER – VOKS MED

Der er efterspørgsel på vores viden og kompetencer, og derfor bliver vi større og større. Vi har ambitioner om at være de bedste inden for vores område, og vi er allerede langt. Det er ikke tilfældigt. For bag vores succes står alle vores dygtige medarbejdere.

I Kirkholm beskæftiger jeg mig med det, jeg synes, er sjovt. Der er altid interessante projekter i gang – og som konsulent kommer man til at arbejde med mange forskellige områder inden for engineering. I min seneste opgave arbejdede jeg med koncepter til vindmøller og lærte en masse om vindindustrien. Det at arbejde i mange forskellige industrier og møde nye mennesker er med til at gøre hver dag spændende.


Johnni, maskiningeniør i Kirkholm  

 

 

I Kirkholm beskæftiger jeg mig med det, jeg synes, er sjovt. Der er altid interessante projekter i gang – og som konsulent kommer man til at arbejde med mange forskellige områder inden for engineering. I min seneste opgave arbejdede jeg med koncepter til vindmøller og lærte en masse om vindindustrien. Det at arbejde i mange forskellige industrier og møde nye mennensker er med til at gøre hver dag spændende.  

 

Johnni, maskiningeniør i Kirkholm

 

 

JOB

 DINE MULIGHEDER

Som medarbejder er dine kompetencer med til at forme vores virksomhed. En prioritet i Kirkholm er at tiltrække og fastholde engagerede medarbejdere, og derfor er der gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt. Vi ser os selv som et videnshus, hvor vi deler erfaringer og idéer. På den måde løfter vi virksomhedens, opgavernes og hinandens niveau. Vi har et åbent socialt miljø, tillid til hinanden og en uformel omgangsform, og vi tror på, at vejen til de bedste resultater er kortere, hvis vi har det sjovt undervejs.

SØG

BLIV EN DEL AF TEAMET

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm