3D-PRINT

 

HURTIGE OG BILLIGE PROTOTYPER MED 3D-PRINT

 

Med 3D-print bliver idéer og koncepter nemt håndgribelige. Værktøjet er overlegent, når det kommer til pris og hastighed, mens det giver mulighed for at optimere designet på et tidligt stadie.

Kirkholm bruger 3D-printteknologien til at teste nye idéer og koncepter hurtigt og billigt. En ny komponent til elektronikindustrien eller en mekanisme til en pakkemaskine går på minutter eller få timer fra at være en 3D-fil på tegnebrættet til at være et håndgribeligt produkt. Det bliver muligt at forholde sig til et konkret produkt, og man kan afklare, om designet lever op til alle krav, inden det sættes i produktion, og lave eventuelle ændringer i starten af en udviklingsproces.

Ved at integrere 3D-print i arbejdsprocessen sparer man både tid og penge. Fordi det er så ligetil og ikke kræver dyre materialer, kan man reducere udviklingstiden og time-to-market. For at få et optimalt produkt er det nødvendigt at lave prototyper. Men skal man først have produceret et prøveemne kan det tage lang tid, og der er desuden mange omkostninger. Derfor er 3D-print i mange tilfælde en god løsning.

MASKINKONSTRUKTION
OG PRODUKTIONSUDSTYR
INDUSTRIANLÆG
OG STÅLKONSTRUKTIONER
KONCEPT- OG
PRODUKTUDVIKLING
BEREGNING
OG ANALYSE
PROCES- OG
PRODUKTIONSOPTIMERING
PROJEKTLEDELSE
SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm