GODT KLÆDT PÅ TIL NÆSTE SKRIDT I KARRIEREN

Selv om vi helst ikke vil have det, så sker det engang i mellem, at vores medarbejdere tager næste skidt i deres arbejdsliv og finder et nyt job. 

Vi siger helst ”på gensyn” og ikke ”farvel”, når vores medarbejdere ind imellem – uundgåeligt – skifter job. Det er vigtigt for os at sende vores folk godt videre, og i nogle tilfælde behøver et nyt job heller ikke at betyde, at vores veje skilles for altid.

Jonas har vi netop sendt videre mod nye græsgange. Da han startede i Kirkholm, var han nyuddannet civilingeniør og klar til at tage fat – på det hele.

Videre med god erfaring 

I sine tre år hos Kirkholm har Jonas nået at prøve kræfter med en række opgaver inden for blandt andet beregning, konstruktion og teknisk projektledelse.

– En af fordelene ved at være en del af et konsulenthus som Kirkholm er helt sikkert, at man kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver. Derudover har man dygtige kolleger, som man kan spare med. Det er med til at sikre en vis kvalitet af det, man laver, men det er også med til at gøre det sjovere at gå på arbejde, forklarer Jonas.
Med rygsækken fuld af erfaringer fra Kirkholm, er Jonas godt klædt på til at starte i en stilling som structural engineer analysis lead. Vi siger tak for nu og ønsker god vind fremover.

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm