DET RIGTIGE MATCH GIVER DEN BEDSTE FORRETNING FOR ALLE PARTER

 

Måske har du allerede mødt Mads? Han er en del af Kirkholms salgsteam, og han er ikke i tvivl om, hvad hans fornemmeste opgave som salgsingeniør er. Det vigtigste er at forstå kundens behov og matche den rette ingeniør – det giver den bedste forretning for alle parter

Mads Riber er salgsingeniør i Kirkholm. Med mere end 15 års erfaring er han ansvarlig for, at Kirkholms kunder på Fyn og den sydlige del af landet får lige præcis det, de har behov for. Ifølge Mads handler det om at finde det rette match mellem kunde, opgave og Kirkholms ingeniører.

– Det primære mål er, at vi tilfører værdi i kundens forretning. Langt hen ad vejen handler et succesfuldt samarbejde om at komme godt fra start. Det er farligt at tro, at man ved alt på forhånd. Ved at lytte sætter man sig bedst ind i kundens situation. På den måde kan man identificere de reelle behov – og det er et succeskriterie. Man skal stille de rigtige spørgsmål, og nogle gange er det også de ”dumme spørgsmål”, lyder det fra Mads.

ET ORDENTLIGT STYKKE ARBEJDE OG ET BAGLAND MED SPECIALISERET VIDEN

Det er den langvarige relation, der betyder noget, når Kirkholm indgår i et samarbejde med sine kunder.

– Vores mål er ikke bare at sende fakturaer ud ad døren. Vi vil have, at vores kunder kan sige: ”Dem vil vi helt sikkert bruge igen”. Det gør de kun, hvis de er tilfredse, og vi laver et ordentligt stykke arbejde, siger han.

For at sikre, at Kirkholm altid leverer sit bedste, lægger Mads og hans kolleger vægt på, at ingeniørerne ikke bare har de rette kompetencer, men at de bliver udfordret i de opgaver, de arbejder med.

– Det er med til at engagere og motivere, og det er sådan, vi bliver dygtigere og dygtigere. Når vi skal matche opgaver og vores ingeniører, ser vi både på det faglige og det personlige. Når både vores kunder og vores ingeniører oplever engagement og motivation, bliver en win-win-situation for alle, forklarer han og tilføjer:

– En anden fordel for både vores kunder og konsulenter er, at uanset om kunden har en, to eller fem konsulenter direkte på et projekt, er der et hold af specialister bagved. Blandt de godt 60 Kirkholm-kolleger er den specialiserede viden altid lige ved hånden.

GI’R I EN KOP KAFFE?

Over en god kop kaffe kan man lære hinanden at kende – og måske er det starten på et værdiskabende samarbejde. Mads kommer gerne på besøg hos jer for at høre nærmere om jeres forretning, situation og idéer for fremtiden. Han byder også gerne på en kop kaffe på Kirkholms kontor i Fredericia, hvor han til dagligt holder til – ligesom dørene også altid er åbne i afdelingerne i Skanderborg og Hørsholm.

HVEM ER MADS? Mads Riber er salgsingeniør i Kirkholm med ansvar for den sydlige del af Jylland og Fyn. Inden Mads kom til Kirkholm, har han bygget en mangeårig erfaring fra produktion, drift og proces- og driftsoptimering op. Senest har han brugt sin viden inden i stilling inden for salg af tekniske komponenter til energi- og vindindustrien og ventilationsbranchen.

 

 

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm