DERFOR ER KIRKHOLM KÅRET TIL GAZELLE-VIRKSOMED

Med en tophastighed på 100 km/t er gazellen kendt for at være et hurtigt dyr. På Kirkholms kontorer når vi sjældent op på et lignende niveau. Faktisk sidder vi stille foran vores skærme og arbejder det meste af dagen. Ifølge Børsen kan gazellen og Kirkholm  alligevel sammenlignes.

Kirkholm er kåret til Børsen Gazelle 2018. For at nå dertil er der en række krav, man som virksomhed skal leve op til, men frem for alt handler det om at være i vækst.

En Gazelle-virksomhed har i løbet af fire regnskabsår hvert år haft positiv vækst og har samlet set som minimum fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden, er Børsens definition.

I Kirkholm er vi beærede over at kunne anvende det eftertragtede prædikat. Vi er en virksomhed i udvikling. Det betyder, at vi er på vej fremad, og at vi bliver ved med at arbejde på at forme en endnu stærkere forretning.

Fokus på faglighed og samarbejde

Siden dag ét har vi fokuseret på det, vi gør bedst. Nemlig at være specialister i mekaniske løsninger. Vi dyrker den høje faglighed og bliver ved med at nørde inden for vores felt, så vores kunder kan være sikre på at få den bedst mulige rådgivning. Dertil kommer, at samarbejdet og dialogen er mindst lige så vigtig at mestre. Det gælder internt, så vi så vi hele tiden kan blive dygtigere og lære af vores opgaver og hinanden. Det gælder i høj grad også, når vi møder vores kunder. Som konsulent er ydmyghed over for kundens forretning en dyd. Nok ved vi meget om teknik, men vi ved ikke alt om det enkelte produkt og tankerne bag. Derfor er det vigtigt at lytte, forstå og inddrage for at kunne levere en løsning, der gør en forskel. Også når vi er færdige med vores del af arbejdet.

Via linket her kan du læse mere om, hvordan vi har samarbejdet med forskellige virksomheder.

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm