CFD

 

FORDELE MED CFD-SIMULERINGER

 

CFD – Computational Fluid Dynamics –bruges til at simulere væske- og gasstrømninger og til termiske beregninger. Det er et avanceret værktøj, der er særligt effektivt, fordi man opnår store besparelser. Både som direkte kost og kortere udviklingstid i forbindelse med testopstillinger, fremstilling af prototyper og afvikling af forsøg i laboratorier og på værksteder. Det er muligt, fordi man med CFD-analyser i et tidligt stadie kan forudsige konsekvenser og tage hensyn til en række forhold.

CFD eller flow-simulering bruges til at bestemme strømninger, luftmodstand, tryktab, varmetransmission og kemiske reaktioner. Analyseredskabet anvendes i flere forskellige sammenhænge – fx i forbindelse med komplekse rørsystemer, pumpeanlæg, varme- og kølesystemer, ventilationsanlæg, vindmøller, fly, biler og bygninger.

I Kirkholm har vi stor erfaring med at bruge CFD-simuleringer til at analysere komplekse problemstillinger. Vi kan hjælpe med at reducere omkostninger og tidsforbrug, når nye produkter udvikles, og sikre en hurtig og sikker projektgennemførsel. Det kan i sidste ende betyde en lavere udviklingspris og et bedre produkt.

Vi benytter hovedsageligt programmet ANSYS CFX, når vi arbejder med CFD-simulering.

MASKINKONSTRUKTION
OG PRODUKTIONSUDSTYR
INDUSTRIANLÆG
OG STÅLKONSTRUKTIONER
KONCEPT- OG
PRODUKTUDVIKLING
BEREGNING
OG ANALYSE
PROCES- OG
PRODUKTIONSOPTIMERING
PROJEKTLEDELSE
SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm