KARRIERE

VI VOKSER – VOKS MED

Der er efterspørgsel på vores viden og kompetencer, og derfor bliver vi større og større. Vi har ambitioner om at være de bedste inden for vores område, og vi er allerede langt. Det er ikke tilfældigt. For bag vores succes står alle vores dygtige medarbejdere.

JOB

 DINE MULIGHEDER

Som medarbejder er dine kompetencer med til at forme vores virksomhed. En prioritet i Kirkholm er at tiltrække og fastholde engagerede medarbejdere, og derfor er der gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt. Vi ser os selv som et videnshus, hvor vi deler erfaringer og idéer. På den måde løfter vi virksomhedens, opgavernes og hinandens niveau. Vi har et åbent socialt miljø, tillid til hinanden og en uformel omgangsform, og vi tror på, at vejen til de bedste resultater er kortere, hvis vi har det sjovt undervejs.

SØG

BLIV EN DEL AF TEAMET

KARRIERE

MØD VORES MEDARBEJDERE

PRAKTIK

VIL DU VÆRE PRAKTIKANT I KIRKHOLM?

Kirkholm har altid praktikanter. Så er du igang med dit ingeniørstudie og søger en praktikplads, hører vi gerne fra dig. Vi tilbyder en spændende praktikperiode, hvor  udfordring er et nøgleord. Vi synes også,  det er vigtigt, at du som praktikant får mulighed for at prøve kræfter med det, du synes, er særligt interessant. Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne vide mere om, hvad et praktikophold i Kirkholm vil sige, så tag fat i en af vores teammanagere.

KIM PANDRUP CHRISTENSEN

Afdelingsleder, Hørsholm

Mobil: +45 60 40 48 97

Email: kpc@kirkholm.com

MARTIN FREDSKILD

Team manager, Skanderborg

Mobil: +45 41 66 07 79

Email: mfr@kirkholm.com

FØLG OS PÅ LINKEDIN

 

SKANDERBORG

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg

FREDERICIA

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Bødkervej 7b, 1. tv.
7000 Fredericia

HØRSHOLM

Kirkholm Maskiningeniører A/S
Venlighedsvej 6
2970 Hørsholm

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig her og få de seneste nyheder fra Kirkholm

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

* påkrævede felter

Du er nu tilmeldt Kirkholms nyhedsbrev!